Viss vienā pannā

2007. gada 8. marts
Foto: Dēlia Gardēde
Pagatavošana
60 min
1. Uzkarsē cepeskrasni uz 180C.
2. Apcep cūkgaļas gabaliņus kopā ar sīpolu līdz sīpols kļuvis zeltains.
3. Atsevišķā traukā sakuļ olas un pievieno tām sarīvēto sieru, cūkgaļu ar sīpoliem, zirnīšus,papriku,cukini un garšvielas.
4. Ņem ietaukotu keramikas vai stikla cepamo pannu, kurā kārto kartupeļu šķēlītes un pa virsu pārlej olu un citu sastāvdaļu maisījumu. Var pārkaisīt vēl ar nedaudz siera.
5. Cep 25-35 min., jeb kamēr masa kļuvusi stingra.
6. Pasniedz tāpat vai zaļajiem salatiem. Labi garšo arī aukstā veidā.
Uz augšu