Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Aprikožu, ābolu un bumbieru krēms

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • ½gl žāvētu aprikožu, kas gatava ēšanai
  • 1 liels nomizots, sasmalcināts ābols bez serdes
  • 1 ēdk krēma pulvera
  • ¾ glāze piena
  • 1 nomizots, sasmalcināts nogatavojies bumbieris bez serdes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Nelielā kastrolī ielejiet 4 ēdk ūdens un lēni vāriet aprikozes un ābolus, kamēr tie mīksti (8-10min). Citā kastrolī ielejiet pienu un no krēma pulvera veidojiet biezu masu. Pēc tam pievienojiet atlikušo pienu un uzkarsējiet, lēnām maisot, kamēr veidojas viendabīga masa. Blenderī no vārītiem augļiem un bumbiera sagatavojiet vajadzīgās konsistences biezeni un iecilājiet tajā krēmu.
  2. Šis augļu biezenis der gan brokastīm, gan desertam.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas