Meksikāņu brūnie rīsi

Sastāvdaļas

  • 1 ½ glāzes brūno rīsu
  • 3 glāzes dārzeņu buljona
  • 1 glāze sakapātu sīpolu
  • 1 sarkanā paprika, sakapāta
  • 1 bundža tomātu bez mizas
  • 2 daiviņas ķiploka
  • 1 tējk. čili pulvera
  • 1 tējk. oregano(raudenes)
  • 1 tējk. ķimeņu
  • Kajēnas pipari pēc garšas

Pagatavošana

50 min.
  1. Uz vidējas uguns eļļā apcep sīpolu, papriku un rīsus, līdz sīpoli kļūst caurspīdīgi, piespiež ķiploku. Pievieno buljonu un tomātus ar visu sulu. Uzvāra.
  2. Iemaisa garšvielas, uztaisa mazāku uguni un vāra 40 minūtes ik pa laikam apmaisot, līdz rīsi izvārījušies un šķidrums iztvaikojis.
  3. 6 porcijas

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi