Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Meksikāņu brūnie rīsi

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 ½ glāzes brūno rīsu
  • 3 glāzes dārzeņu buljona
  • 1 glāze sakapātu sīpolu
  • 1 sarkanā paprika, sakapāta
  • 1 bundža tomātu bez mizas
  • 2 daiviņas ķiploka
  • 1 tējk. čili pulvera
  • 1 tējk. oregano(raudenes)
  • 1 tējk. ķimeņu
  • Kajēnas pipari pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Uz vidējas uguns eļļā apcep sīpolu, papriku un rīsus, līdz sīpoli kļūst caurspīdīgi, piespiež ķiploku. Pievieno buljonu un tomātus ar visu sulu. Uzvāra.
  2. Iemaisa garšvielas, uztaisa mazāku uguni un vāra 40 minūtes ik pa laikam apmaisot, līdz rīsi izvārījušies un šķidrums iztvaikojis.
  3. 6 porcijas
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sulīgās tītara kotletes ar tomātiem un sieru

Sulīgās tītara kotletes ar tomātiem un sieru

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas