Kraukšķīgie pavasara salātiņi

Sastāvdaļas

  • 1 brokolis sadalīts vainadziņos tā smalki
  • 1 ābols sagriezts mazos kubiciņos
  • 3 selerijas kātiņu smalki sagrieztu
  • 200 gr svaigas zirņu pākstis(citādāk zināmas kā mange touts), smalki sagrieztu(ja nav pieejams, tad var arī izlaist)
  • 1 avokādo sagriezts kubiciņos
  • Dressingam
  • 150 gr cauraugušas cūkgaļas krūtiņas kubiciņos
  • 1 liels apelsīns(miziņa sarīvēta un sula izspiesta)
  • 5 ēd.karotes cukura
  • 1 ēd.kar.baltvīna etiķa (parastais gan neder)
  • Sāls

Pagatavošana

20 min.
  1. Brokoļu vainadziņus applaucē ar vārošu ūdeni kadas 2 minūtes.
  2. Tad izcilā kopā visus sagrieztos augļus un darzeņus.
  3. Taisa dressingu, kur sačurkstina cūkgaļas krūtiņu.Pašu cūkgaļu, kad kraukšķīga, no pannas izņem un noliek atdzesēt.
  4. Pannā, tad pievieno apelsīna sulu, sarīvēto miziņu, vīna etiķi, cukuru un škipsniņu sāls un pavāra kadu minūti.
  5. Pievieno cūkgaļas gabaliņus dārzeņiem un pārlej ar dressingu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi