Pikantā lēcu biezzupa

Sastāvdaļas

  • 200 gr kubiciņos sagriezta žāveta cūkgaļas krūtiņa
  • 2 daiviņas sasmalcināta ķiploka
  • 1 sīki sagriezts sīpols
  • 1 tējk.čilli pārslu, ja nav tad vienkarsi čilli pulvera
  • 50 gr svaiga sarīvēta ingvera saknītes
  • ½ tējk.kajenas piparu(skat.supermārketu garšvielu nodaļās)
  • 300 gr sarkano lēcu
  • 1 l ūdens
  • 1 bundžiņa kokosriestu piena/krēma
  • Sāls un pipari

Pagatavošana

20 min.
  1. 3-4personām
  2. Katlā vai dziļā tefāla klājuma pannā sautējam uz vidēja karstuma cūkgaļas gabaliņus līdz tie ieguvuši zeltainu krāsu un ķlūst čaukstigi.
  3. Pievienojam sīpolu, ķiplokus,čilli,ingveru un kajenas piparu un sautējam vēl kādas pāris minūtes.
  4. Tad pievienojam lēcas, apmaisam un pievienojam ūdeni un visu vāram 15-20min. līdz lēcas mīkstas.
  5. Beigās pievienojam kokosriekstu pienu, sāli un piparus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi