Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Banånu karijs

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 gr mazu kartupel,u sagrieztu pusitės
  • 2 ėd.kar.olivellas
  • 1 sasmalcinåts sipols
  • 2 zalas paprikas iztiritas un sagrieztas lielås skėlės
  • ½ karotes turmerika
  • 1 ėd.kar.sarivėtas ingvera saknites
  • 4 sasmalcinåtas kiploka daivinas
  • 300 ml udens
  • 4 negatavi banåni sagriezti lielas skėlės
  • 1 bundza kokosriekstu krėma vai piena
  • Sula no ½ citrona
  • 1 ėd.kar.karija pulvera
  • Piedevåm 300gr risu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Novåra risus, lidz tie ėdami un tur siltus.
  2. Karija mercei dziljå pannå liek kartupelus, pårlej ar udeni un vara 10-15 min lidz tie vėl nedaudz cieti, nokås.
  3. Pa to laiku citå pannå uzkarsė ellu, pievieno sipolu un papriku un apcep kådas 10 min.uz mėrena siltuma.
  4. Tad pievieno turmeriku, ingveru, kiploku, kariju,un cep vel kadu minuti.
  5. Tad pievieno nokåstos kartupelus un banånus, pievieno udeni, citronu sulu un kokosriekstu pienu. Pavåra kadas 5-10 minutes lidz mėrce sabiezėjusi. Pievieno såli un piparus pėc garsas.
  6. Pasniedz ar våritiem risiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas