Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Kapātas broilera gaļas sacepums

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Broilers 1 gab
  • Žāvēts cauraudzis cūkas speķis 200 g
  • Sīpoli (vidēji) 3 gab
  • Pētersīļi 1 saišķis
  • Saldais krējums 1 kārbiņa
  • Sāls- pēc garšas
  • Malti melnie pipari- pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Borileram noņem ādu,atdala gaļu no kauliem un cīpslām (to izmanto zupai).
  2. Gaļu sagriež sīkos gabaliņos, ar kapājamo nazi smalkli sakapā, pievieno sāli, piparus, un kārtīgi izmīca.
  3. Speķi un sīpolus sagriež sīkos gabaliņos, ieliek dziļā pannā (bez roktura), apcep.
  4. Broilera gālu ieliek pannā uz apceptajiem sīpoliem un speķa, izvieto vienmērīgi pa visu pannu ( kā biezu pankūku ).
  5. Pannu ievieto cepeškrāsnī vidējā karstumā, pārlej ar 1 tasi ūdens uc cep, kamēr virsiņa kļūst brūna.
  6. Izņem no cepeškrāsns, gaļā izdara radiālus iegriezumus, veidojot porciju šķēles (kā tortei), pārlej ar saldo krējumu, pārkaisa ar sasmalcinātiem pētersīļiem. Liek atpakaļ cepeškrāsnī un cep vēl 5 minūtes. Galdā pasniedz ar visu cepešpannu. Piedevās- ko katrs vēlas.
  7. P.S. Šādi var gatavot liellopa, aitas un cūkas liesu gaļu
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas