Citrona kūka

Sastāvdaļas

  • 600 g smilšu mīklas
  • 4 olas
  • 170 g cukurs
  • 150 ml svaigi spiesta citronu sula
  • 170 ml saldā krējuma
  • 2 gl citroni/laima

Pagatavošana

1 min.
  1. Izrulē smilšu mīklu un ieklāj cepampannā.Mīklu cep 5 min 200 grādos.
  2. Gatavo pildijumu:
  3. Olas saputo un pieber cukuru.Sarīvē citrona vai laima miziņu un pievieno olai.Masai pievieno arī saldo krējumu,citrona sulu.Visu samaisa.
  4. Pildijumu ielej veidnē ar mīklu un cep 20 min 200 grādos.

Komentāri

Linda 2012. gada 5. februāris 16:18
Vai saldais krējums tāds šķidrs arī jāpievieno?
Linda 2012. gada 5. februāris 16:16
Vai šai kūciņai to izcepot pa virsu veidojas balta putu kārtiņa?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi