Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Pildīts cūkas stilbs

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Cūkas stilbs (Žāvēts vai svaigs) 1gab
  • Mārrutka sakne 1 gab
  • Pētersīļa sakne 1 gab
  • Burkāns (neliels) 1 gab
  • Melnie pipari - saspaidīti - 5 graudiņi
  • Ķiploki 3 daiviņas
  • Lauru lapas 3 gab
  • Sāls 1 ēdamkarote
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Cūkas stilbu ievieto katlā koppā ar visām pārējām sastāvdaļām (izņemto sāli). Pārlej ar lielu ūdens daudzumu, uzvāra, noputo, pieber sāli un turpina vārīt uz ļoti! mazas uguns līdz šķidrums vairs tikko pārsedz ( apmēram 4 stundas).
  2. Stilbu izņem, atdzesē. Uzmanīgi ar garu nazi izņem kaulus, lai nebojātu ādu. Izņem nedaudz gaļas no stilba vidus un atdala to gaļu, kas palikusi pie kauliem, kopā ar skrimšļiem.
  3. Dārzeņus (bez lauru lapām) un gaļu sīki sakapā un uzmanīgi iepilda stilba viducī.
  4. Stilbu ievieto seklā veidnē, kas atbilst tā izmēriem, pārlej ar paša buljonu, uzliek nelielu slogu, atdzesē lai sagalē .
  5. Pasniedzot galdā, sagriež škēlēs.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļas-kokosa iesmiņi ar ķiploku mērci

Cūkgaļas-kokosa iesmiņi ar ķiploku mērci

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas