Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Līdakas (zandarta) kotletes

Līdakas (zandarta) kotletes

FOTO: Depositphotos.com

Kotletes ir jēga gatavot no lielas zivs, kas neder tiešai cepšanai.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg līdakas filejas (bez ādas)
  • 100 g svaiga speķa
  • 2 kartupeļi
  • 2 ēd. k. skābā krējuma
  • 1 ēd. k. sāls
  • 1 tējk. maltu melno piparu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Fileju kopā ar speķi , sasmalcinātiem kartupeļiem, sāli, pipariem, skābo krējumu samaļ blenderī.
  2. Ievieto saldētavā uz 30 minūtēm.
  3. Veido parasta izmēra kotletes : var cept uz restītes virs oglēm, vai arī uz pannas eļļā.

    Lai labi garšo!
    Veido parasta izmēra kotletes : var cept uz restītes virs og...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Burkānu kūka ar krēmu un ievārījumu

Burkānu kūka ar krēmu un ievārījumu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas