Vistas paeļa

Sastāvdaļas

  • 2 ēdamkarotes olīveļļas
  • 1 krūze sasmalcinātu sīpolu
  • 1 liels sarkans saldais pipars, sagriezts tievās sloksnītēs
  • 340 g vistas krūtiņas pusīšu bez ādas un kauliem, sagrieztu kumosa lieluma gabaliņos
  • 1 ķiploka daiviņa, sasmalcināta
  • 1 /2 tējkarote paprikas
  • 1 /4 tējkarote samalta turmerika (safrāna)
  • 1 3/4 krūzes ātri pagatavojamo brūno rīsu
  • 350 g vistas buljona
  • 1 /4 krūzes ūdens
  • 1 /4 tējkarotes sāls
  • 1 /4 tējkarotes melno piparu
  • 2 vidēji lieli tomāti ar izņemtām sēklām, sagriezti 1 krūze saldētu zirņu

Pagatavošana

30 min.
  1. Lielā pannā sakarsē eļļu. Pievieno sīpolu un saldo piparu, cep maisot uz vidējas uguns aptuveni 4 minūtes vai tikmēr, kamēr sīpola gabaliņi kļūst mīksti.
  2. Pievieno vistas gaļu, ķiplokus, papriku un turmeriku. Cep maisot, līdz vistas gaļa kļuvusi brūna.
  3. Iemaisi neizvārītus rīsus, buljonu, ūdeni, sāli un melnos piparus. Nogaidi, līdz maisījums sāk vārīties, tad samazini liesmu. Uzliec pannai vāku un ļauj paeļai sautēties 10 minūtes.
  4. Noņem no uguns. Iemaisi tomātus un zirņus. Uzliec vāku un atstāj 5 minūtes ievilkties pirms pasniegšanas galdā

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi