Vistas paeļa

2005. gada 4. aprīlis
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
30 min
1. Lielā pannā sakarsē eļļu. Pievieno sīpolu un saldo piparu, cep maisot uz vidējas uguns aptuveni 4 minūtes vai tikmēr, kamēr sīpola gabaliņi kļūst mīksti.
2. Pievieno vistas gaļu, ķiplokus, papriku un turmeriku. Cep maisot, līdz vistas gaļa kļuvusi brūna.
3. Iemaisi neizvārītus rīsus, buljonu, ūdeni, sāli un melnos piparus. Nogaidi, līdz maisījums sāk vārīties, tad samazini liesmu. Uzliec pannai vāku un ļauj paeļai sautēties 10 minūtes.
4. Noņem no uguns. Iemaisi tomātus un zirņus. Uzliec vāku un atstāj 5 minūtes ievilkties pirms pasniegšanas galdā
Uz augšu