Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Jauktie rīsi

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 (vai 2) paciņa rīsu
  • 1 paliela vistas fileja
  • 1 paciņa attīrītu, vārītu, saldētu garneļu
  • 2 olas
  • Nedaudz saldētu zaļo zirnīšu
  • 1 ēdamkarote sojas mērce
  • Garšvielas, piemēram, baziliks
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Uzliek vārīties rīsus.
  2. Kamēr tie vārās, ieliek karstā ūdenī atkausēt garneles.
  3. Sakuļ olas un sacep kā parastu omleti.
  4. Atsevišķi sacep smalkos gabaliņos sagrieztu vistas fileju.
  5. Sagatavo saldētos zirņus. Sajauc visas sagatavotās sastāvdaļas kopā uz pannas. 6.Kad rīsi ir gatavi un notecināti, pievieno sastāvdaļām uz pannas. Visu apcep, pievieno sojas mērci un garšvielas pēc izjūtām.Labu apetīti!
  6. Rīsiem pievienojamās lietas var variēt, piemēram, pievienojot šķiņķi, zaļās pākšpupiņas un citas lietas.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skābu kāpostu zupa ar vārītiem kartupeļiem

Skābu kāpostu zupa ar vārītiem kartupeļiem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas