Jauktie rīsi

2007. gada 8. februāris
Foto: Līga Zirnīte
Pagatavošana
30 min
1. Uzliek vārīties rīsus.
2. Kamēr tie vārās, ieliek karstā ūdenī atkausēt garneles.
3. Sakuļ olas un sacep kā parastu omleti.
4. Atsevišķi sacep smalkos gabaliņos sagrieztu vistas fileju.
5. Sagatavo saldētos zirņus. Sajauc visas sagatavotās sastāvdaļas kopā uz pannas. 6.Kad rīsi ir gatavi un notecināti, pievieno sastāvdaļām uz pannas. Visu apcep, pievieno sojas mērci un garšvielas pēc izjūtām.Labu apetīti!
6. Rīsiem pievienojamās lietas var variēt, piemēram, pievienojot šķiņķi, zaļās pākšpupiņas un citas lietas.
Uz augšu