Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Kartupeļu un gaļas plācenīši

2007. gada 5. februāris
Foto: Sinta Krūka
Pagatavošana
1 min
1. Malto gaļu sajauc ar 1 olu,ar 2 daiviņām saspiestiem ķiplokiem un arī 1 sīpolu, un garšvielas.Tad kad masa gatava,tad liek cepties garenās kotletītēs,no abām pusēm brūnganus.Tad kad cepas kotletītes,tad sarīvē kartupeļus ,pievienojot 1 olu,2 daiviņas ķiploku,sīpolu,garšvielu.
2. Tad kad kotletītes gatavas,tad paņem katru kotleti un apliek no abām pusēm ar kartupeļu masu,un liek cepties...Plācenīšiem jābūt zeltainiem...
3. Kopā var ēst arī ar jebkādu mērci,vai vienkārši ar krējumu.
4. Tiešām ļoti garšīgi!
5. Labu apetīti!
Uz augšu