Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Spinātu un fetas siera sacepums

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Izsmidzināmā eļļa
  • 3 /4 krūzes sagrieztu sīpolu
  • 3 ķiploku daiviņas, sasmalcinātas
  • 1 tējkarote olīveļļas vai cepamās eļļas
  • 550 g saldētu sagrieztu spinātu (atkausēt un nosusināt)
  • 1 krūze vājpiena biezpiena
  • 1 krūze sasmalcināta fetas siera
  • 1 /2 krūze saldēta olu produkta (atkausēt)
  • 1 ēdamkarote saplucināta svaiga oregano vai 1 tējkarote kaltēta oregano
  • 1 /4 tējkarotes rupji maltu melno piparu
  • 1 /4 krūzes smalki sarīvēta Parmas siera (parmezāna) 2 ēdamkarotes sīku maizes drumslu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Apsmidzini 20-25 centimetru cepešpannu ar eļļu, noliec malā.
  2. Vidēja izmēra pannā eļļā sacep sīpolus un ķiplokus, līdz sīpoli kļūst mīksti. Iemaisi sīpola maisījumā spinātus, biezpienu, fetas sieru, olu produktu, oregano un melnos piparus. Ar karoti iecel spinātu maisījumu sagatavotajā cepešpannā.
  3. Nelielā traukā sajauc Parmas sieru un maizes drumslas un apkaisi ar to spinātu maisījumu.
  4. Cep neaizvākotu 3500C krāsnī 30 līdz 35 minūtes vai tikmēr, kamēr nazis, ja tiek iedurts sacepuma centrā, vairs neaplīp ar sacepumu.
  5. Pasniedz sagrieztu gabaliņos.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cukini - tomātu zupa

Cukini - tomātu zupa

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 11:48 7.07 11:48
Kabaču sezonas starts - gatavojam vienkārši (1)
10 receptes
| 8. jūlijs 16:52 8.07 16:52
10 iemesli, kāpēc nemitīgi gribas ēst
Kā to labot?
| 7. jūlijs 15:33 7.07 15:33
6 būtiskas kļūdas, marinējot gurķus
Svarīgi, lai burciņas ilgi glabātos

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas