Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Spinātu un fetas siera sacepums

2005. gada 11. aprīlis
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
50 min
1. Apsmidzini 20-25 centimetru cepešpannu ar eļļu, noliec malā.
2. Vidēja izmēra pannā eļļā sacep sīpolus un ķiplokus, līdz sīpoli kļūst mīksti. Iemaisi sīpola maisījumā spinātus, biezpienu, fetas sieru, olu produktu, oregano un melnos piparus. Ar karoti iecel spinātu maisījumu sagatavotajā cepešpannā.
3. Nelielā traukā sajauc Parmas sieru un maizes drumslas un apkaisi ar to spinātu maisījumu.
4. Cep neaizvākotu 3500C krāsnī 30 līdz 35 minūtes vai tikmēr, kamēr nazis, ja tiek iedurts sacepuma centrā, vairs neaplīp ar sacepumu.
5. Pasniedz sagrieztu gabaliņos.
Uz augšu