Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
11
Jaunākie Vecākie
Z
Zanda
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
ĻOti garššigi! :) ātri pagatavojama un neaizņem daudz laika :)
Tik es sodas vietā ieliku cepamo pūlveri, un vienalga garššigi :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
K
Ksenija Secret
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Vienkārša un burvīga kūka!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
K
Karinciks
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ko darīt ja viducis pēc 45min cepšanas vēl ir jēls? Bet maliņas jau ir sākušas apdegt.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
Mārtiņš
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Glazūra ar tādām proporcijām galīgi neder, sviests par daudz, prasās arī cukurs. Kūkai arī ilgāk sanāk krāsnī pacepties, lai vidus nebūtu šķidrs.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
a
alisx
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
bet vai var nelikt sodu?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
K
KArA
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Nu ļoti garšīga sanāca - uzreiz cepu dubultu porciju kantainā pannā un pievienoju arī cukātus! Un bez glazūras var mierīgi iztikt! Liels paldies par recepti!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Linda
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Kuuku cepu 40 min. Peec 20 min. parbaudot ar kocinju, vidus veel bija shkjidrs. Pievienoju arii mazliet valriekstu. Paldies par recepti :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
s
sandra
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
nu jasaka ka ta glazura tada rugta sanak,labak bez tas.kukai nav ne vainas ja ed kopa ar saldejumu
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
S
Solwita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ļoti garšigi!!!! Lidzvertigi tortei!!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
m
menja
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
ņamīgi...izklausās
tādu veikalā nevar nopirkt?? man nesanāk es izņemu no krāsns un man tur ir tāds sūds kas arī garšo pēc sūdiem;/
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
j
julija gurcka
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
super.berniem un viram loti garsoja.galvenais ka var merciti maint pec noskanjojuma,vaj ari ar saldejumu ari superigi.mmmmm
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes