Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Safrana risoto milānes gaumē

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 sīpols
  • 1 ēd.k. margarīna vai sviesta
  • 175 g rīsu
  • Apm. 600 g gaļas buljona (no kubiņa)
  • 1 paciņa safrāna vai karija
  • 25 g sviesta
  • 50 g rīvēta Parmas vai Holandes siera
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Notīra sīpolu un ļoti sīki sasmalcina.
  2. katliņā uzkarsē eļļu. Sīpolus nedaudz apcep, bet neapbrūnina. Pievieno rīsus un turpina apcept. Pievieno gaļas buljonu un safrānu. Katliņam uzliek vāku un rīsus vāra apmēram 20 minūtes, līdz tie gatavi. Nocel katliņam vāku, lai garaiņi iztvaiko.
  3. Kad tvaiki izzuduši, rīsiem pievieno sviesta piciņas, sieru un samaisa.
  4. Ēdienu pasniedz ar vārītu vai ceptu cūkgaļu un svaigiem salātiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Bagātīgā melleņu siera kūka

Bagātīgā melleņu siera kūka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas