Safrana risoto milānes gaumē

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 1 sīpols
  • 1 ēd.k. margarīna vai sviesta
  • 175 g rīsu
  • Apm. 600 g gaļas buljona (no kubiņa)
  • 1 paciņa safrāna vai karija
  • 25 g sviesta
  • 50 g rīvēta Parmas vai Holandes siera

Pagatavošana

30 min.
  1. Notīra sīpolu un ļoti sīki sasmalcina.
  2. katliņā uzkarsē eļļu. Sīpolus nedaudz apcep, bet neapbrūnina. Pievieno rīsus un turpina apcept. Pievieno gaļas buljonu un safrānu. Katliņam uzliek vāku un rīsus vāra apmēram 20 minūtes, līdz tie gatavi. Nocel katliņam vāku, lai garaiņi iztvaiko.
  3. Kad tvaiki izzuduši, rīsiem pievieno sviesta piciņas, sieru un samaisa.
  4. Ēdienu pasniedz ar vārītu vai ceptu cūkgaļu un svaigiem salātiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi