Kaloriju trieciens

Sastāvdaļas

  • 2 lielas sīpolgalviņas
  • 5 -6 lieli burkāni
  • 400 gr šampinjonu
  • 1.5 1-1,5 glāzes rafinētās augu eļļas
  • 2 burciņas sarkano pupiņu savā sulā
  • 2 kūpināti vistas šķinķīši
  • Apm. 300 gr majonēzes

Pagatavošana

1 min.
  1. Sīpolus sīki sagriezt, burkānus sarīvēt, pielikt sāli, sautēt eļļā līdz gatavībai.
  2. Šampinjonus sagriezt uz pusēm un tad plānās šķēlītēs, pielikt sāli, sautēt eļļā citā pannā līdz gatavībai.
  3. No šķinķīšiem noņemt ādu un sagriezt mazos kubiciņos, no pupiņām noliet šķidrumu.
  4. Bļodā sajaukt gatavos dārzeņus un sēnes (bez šķidruma, kas iespējams izdalījās sautēšanas procesā), pielikt klāt gaļu, pupiņas, majonēzi un vēlreiz kārtīgi samaisīt.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi