Lētais kēkss 2

Sastāvdaļas

  • 200 g margarīna
  • 200 g miltu
  • 2 olas
  • 100 g cukura
  • Cepamais pulveris apm. 1 ēd. kar
  • Pēc izvēles var pievienot rozīnes, riekstus u.c., vaniļas cukuru

Pagatavošana

1 min.
  1. Margarīnu saputo ar cukuru, pamazām pievieno sakultas olas un maisa, lai veidojas pēc iespējas mazāki sviesta kunkulīši. Pievieno miltus, cepamo pulveri u.c. piedevaspēc izvēles.
  2. Var cept gan formā, gan uz cepešplāts, kurā ieklāts cepamais papīrs. Gatavību pārbauda ar koka kociņu - gatavs, ja, iedurot kēksā, pie kocņa nepielīp jēla mīkla.
  3. Mīklas pagatavošana - apm. 20 min., cepšana - formā apm. 35 min, uz plāts apm 20 - 25 min.
  4. Šāds kēkss izmaksā apmēram 35 santīmus, ja nepievieno riekstus u.c. piedevas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi