Lētais kēkss 2

2007. gada 29. janvāris
Foto: Arta Neimane
Pagatavošana
1 min
1. Margarīnu saputo ar cukuru, pamazām pievieno sakultas olas un maisa, lai veidojas pēc iespējas mazāki sviesta kunkulīši. Pievieno miltus, cepamo pulveri u.c. piedevaspēc izvēles.
2. Var cept gan formā, gan uz cepešplāts, kurā ieklāts cepamais papīrs. Gatavību pārbauda ar koka kociņu - gatavs, ja, iedurot kēksā, pie kocņa nepielīp jēla mīkla.
3. Mīklas pagatavošana - apm. 20 min., cepšana - formā apm. 35 min, uz plāts apm 20 - 25 min.
4. Šāds kēkss izmaksā apmēram 35 santīmus, ja nepievieno riekstus u.c. piedevas.
Uz augšu