Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Liellopa filejas karpačo

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 olu dzeltenumi3 ķiploka daivas100 ml olīveļļas1 citronssālspipari
  • 100 g liellopa filejas30 g šķēlēta cietā sierasvaigi malti pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Pirmā darbībaPagatavo vienkāršu ajoliSaputo olas un smalki sakapātu ķiploku lielā bļodā, lēnām, visu laiku maisot, pievieno olīveļļu, pieber sāli un piparus, beigās piespied citrona sulu. To var darīt arī blenderī vai virtuves kombainā :)Uzmanies ar citrona daudzumu, lai nav par skābu :)Otrā darbība100 g liellopa filejas30 g šķēlēta cietā sierasvaigi malti pipari
  2. Liellopa filejas šķēles sagriez plāni jo plāni. Tās izklāj uz šķīvja un aprasini ar ajoli.Vēl pa virsu uzmaļ piparus un uzgriež plānas cietā siera šķēles.Šī karpačo versija ir no Venēcijas. Arrigo Cipriani restorānā, protams, to uzskata par klasisko un visu karpačo pirmsākumu, taču, ceļojot pa Itāliju, gandrīz katrā ēstuvē, kas tāda ir vismaz trīs paaudzes, ir kaut kas savs, ko itālieši ir ieviesuši un ko visa pasaule tagad adaptējot :)
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Bagātīgā melleņu siera kūka

Bagātīgā melleņu siera kūka

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas