Sautējums ar kazassieru

Sastāvdaļas

  • 3 kazassiera bumbas3 tomāti200 g liellopgaļas šķiņķa3 sīpoli1 ķiploks1 ēdamkarote eļļassālspipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Atrodi vai aizņemies trauku sautēšanai — tādu ovālu, kādā omas šmorē pīles :)Uzliec to uz riņķa, uzkarsē un ielej mazliet eļļas. Sagrieztus sīpolus un ķiplokus apcep, pieberot sāli un piparus. Tad ieliec gaļu un apcep brūnu. Liec sautējuma traukā veselus tomātus, kuru izdobtie caurumi pildīti ar kazassiera bumbām. Uzliec traukam vāku un šauj krāsnī uz 1,5 stundām 150 °C.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi