Sipolu merce

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 2 sīpoli
  • 2 ēdamkarotes miltu "Hercogs"
  • 2 glāzes ūdens
  • 1 neliela žāvēta skumbrija
  • 100 g skāba krējuma
  • Sāls pēc vajadzības

Pagatavošana

1 min.
  1. Sīpolus sagriež un apcep zeltainus, pievieno miltus, apcep, samazina liesmiņu un maisot pievieno ūdeni. Skumbrijai izņem asakas, novelk ādu un sadala nelielos gabaliņos. Pievieno gatavajai sīpolu mērcei, pieliek krējumu un mazliet pavāra uz lēnas uguns. Ja nepieciešams, pēc garšas pievieno sāli.
  2. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi