Laša zupa ar garnelēm

Sastāvdaļas

  • Gabals laša, bet labāk atgriezumi zupai
  • 2 -3 kartupeļi
  • 1 burkāns
  • 1 sīpols
  • 1 paciņa attīrīto garneļu
  • 5 -6 melnie piparu graudi
  • Lociņi
  • Dillītes
  • Sāls
  • 1 -2 lauru lapas
  • Krējums

Pagatavošana

1 min.
  1. Lasi nomazgā,liek katlā, uzvāra un noputo, tad pievieno uz sakņu rīves sarīvētu burkānu, smalki sagrieztu sīpolu,melnos piparus un sāli. Vāra 10-15 minūtes. Tad lasi izņem, bet buljonā ber kubiņos sagrieztus kartupeļus. Kamēr kartupeļi izvārās, lasi sadala gabaliņos, vai no laša atgriezumiem izņem asakas. Liek atpakaļ katlā. Kad kartupeļi mīksti, katlā ber atkausētas garneles, sakapātus lociņus un dilles, pievieno lauru lapas, ļauj zupai uzmest burbuli un izslēdz. Pasniedzot ar skābu krējumu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi