Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Laša zupa ar garnelēm

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Gabals laša, bet labāk atgriezumi zupai
  • 2 -3 kartupeļi
  • 1 burkāns
  • 1 sīpols
  • 1 paciņa attīrīto garneļu
  • 5 -6 melnie piparu graudi
  • Lociņš
  • Dillītes
  • Sāls
  • 1 -2 lauru lapas
  • Krējums
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Lasi nomazgā,liek katlā, uzvāra un noputo, tad pievieno uz sakņu rīves sarīvētu burkānu, smalki sagrieztu sīpolu,melnos piparus un sāli. Vāra 10-15 minūtes. Tad lasi izņem, bet buljonā ber kubiņos sagrieztus kartupeļus. Kamēr kartupeļi izvārās, lasi sadala gabaliņos, vai no laša atgriezumiem izņem asakas. Liek atpakaļ katlā. Kad kartupeļi mīksti, katlā ber atkausētas garneles, sakapātus lociņus un dilles, pievieno lauru lapas, ļauj zupai uzmest burbuli un izslēdz. Pasniedzot ar skābu krējumu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pildīta vistas fileja ar sieru un tomātiem

Pildīta vistas fileja ar sieru un tomātiem

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA