Cepta vistas fileja ar ķimenēm

Sastāvdaļas

  • 3 vistas filejas
  • 2 olas
  • 200 g miltu
  • Ķimenes
  • Pipari
  • Sāls

Pagatavošana

140 min.
  1. Vistas fileju sagriež plānākās šķēlītes, apber no abām pusēm ar sāli, pipariem un ķimenēm .
  2. Liek pastāvēt vismaz pāris stundas.
  3. Uzkarsē pannu, apviļā fileju olā, tad miltos vai arī rīvmaizē. Cep līdz gatava.
    Vislabāk iet kopā ar ceptiem vai vārītiem kartupeļiem.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi