Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Greipfrūtu šerberts

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 250 ml salda baltvīna
  • 60 ml rūgta sarkanvīna
  • 200 ml ūdens
  • 3 sārti greipfrūti
  • 1 citrons
  • 2 olu baltumi
  • 180 g cukura
  • Svaigu mētru lapiņas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Ūdeni uzvāra,pieber cukuru un maisot karsē līdz cukurs pavisam izkusis.Tad noceliet no uguns un atdzesējiet.Nomazgājiet un izspiediet greipfrūtus un citronu.Stingri saputojiet olu baltumus.
  2. Atdzesētā cukura sīrupā ielejiet saldo un rūgto vīnu,greipfrūtu un citrona sulu,pielieciet saputotos olu baltumus,samaisiet un atstājiet,lai sasalst saldētavā.
  3. Saldējot šerbertu pāris reizes labi samaisiet ar koka karoti.
  4. Pasniedziet ladus trauciņos,rotājiet ar svaigu mētru lapiņām.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Augusta siera kūka

Augusta siera kūka

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA