Citronu saldējums ar magonēm

Sastāvdaļas

  • 200 g plombīra saldējuma
  • 10 g magoņu
  • 1 citrons
  • 50 g saldā krējuma
  • 100 g vīnogu
  • 1 bumbieris
  • ½ apelsīna
  • 100 g grenadīna sīrupa svaiga piparmētra

Pagatavošana

1 min.
  1. Traukā ieliek saldējumu, pievieno magones un saldo krējumu, pārber ar sarīvētu citrona miziņu. Visas sastāvdaļas saputo ar rokas slotiņu. Iegūto masu ielej formiņā un uzreiz pēc pagatavošanas ievieto saldētavā 180o C vismaz uz stundu.
  2. Augļus sagriež sīkos gabaliņos, pārlej ar citrona sulu un pievieno grenadīna sīrupu. Saldējuma masu izņem no formiņas un novieto šķīvja vidū, apkārt izkārto augļu kokteili, ēdienu dekorē ar piparmētru lapu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi