Pildīts cūkas kunģis

Sastāvdaļas

  • 1 cūkas kunģis
  • Kartupeļu tik daudz, lai piepidītu cūkas kunģi
  • 500 g maltas gaļas
  • 300 g cūkas žāvēta speķa
  • 4 sīpola galviņas
  • 2 ķiploka daiviņas
  • Garšvielas pēc gaumes

Pagatavošana

1 min.
  1. Sāk ar to, kad iztīra cūkas kunģi, tad to liek, lai pastāv sāls ūdenī uz pusdienu, tad sāk griest kartupeļus smalkās strēmelītēs, pēc tam, kad kartupeļi sagriesti sajauc tos ar malto gaļu,sagriestiem sīpoiem, ķiplokiem,tyad pieliek smalki sagiestu speķi un pilda kunģī, tad pievieno garšvielas pēc gaumes, tad šuj ciet kūnģi un liek cepties cepeškrāsnī, cep kamēr gatavs ( kad miziņa paliek brīna )

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi