Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Kāpostu tīteņi ar pupiņām

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 300 g pupiņu
  • 300-400 g kāpostu lapu
  • 100 g sīpolu
  • 80 g tomātu pastas
  • 80-100 g sviesta
  • kaltēta paprika
  • malti sarkanie pipari
  • cukurs
  • sāls
  • zaļumi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Kāpostu apvāriet ūdenī, kuram pievienots sāls, atdaliet kāpostam lapas biezās dzīslainās vietas nogrieziet plānākas.
  2. Pupiņas izvāriet ūdenī, kuram pievienots sāls, atdaliet, noteciniet un samaliet. Sīpolus sagrieziet, apbrūniniet sviestā, pieberiet sāli, pievienojiet sarkanos piparus, sajauciet ar samaltām pupiņām, pielieciet kapātas dilles un pētersīļus.
  3. Kāposta lapas pildiet ar pildījumu un uzlokiet, ievietojiet vārīšanai sagatavotajā ūdenī, starp tīteņiem lieciet kaltētas paprikas gabaliņus. Sajauciet tomātu pastu ar ūdeni,sāli un cukuru, lejiet uz tīteņiem.
  4. Vāriet tos uz lēnas uguns.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Augusta siera kūka

Augusta siera kūka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA