Kāpostu tīteņi ar pupiņām

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 300 g pupiņu
  • 300-400 g kāpostu lapu
  • 100 g sīpolu
  • 80 g tomātu pastas
  • 80-100 g sviesta
  • kaltēta paprika
  • malti sarkanie pipari
  • cukurs
  • sāls
  • zaļumi

Pagatavošana

1 min.
  1. Kāpostu apvāriet ūdenī, kuram pievienots sāls, atdaliet kāpostam lapas biezās dzīslainās vietas nogrieziet plānākas.
  2. Pupiņas izvāriet ūdenī, kuram pievienots sāls, atdaliet, noteciniet un samaliet. Sīpolus sagrieziet, apbrūniniet sviestā, pieberiet sāli, pievienojiet sarkanos piparus, sajauciet ar samaltām pupiņām, pielieciet kapātas dilles un pētersīļus.
  3. Kāposta lapas pildiet ar pildījumu un uzlokiet, ievietojiet vārīšanai sagatavotajā ūdenī, starp tīteņiem lieciet kaltētas paprikas gabaliņus. Sajauciet tomātu pastu ar ūdeni,sāli un cukuru, lejiet uz tīteņiem.
  4. Vāriet tos uz lēnas uguns.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi