Kāpostu apvāriet ūdenī, kuram pievienots sāls, atdaliet kāpostam lapas biezās dzīslainās vietas nogrieziet plānākas.
Pupiņas izvāriet ūdenī, kuram pievienots sāls, atdaliet, noteciniet un samaliet. Sīpolus sagrieziet, apbrūniniet sviestā, pieberiet sāli, pievienojiet sarkanos piparus, sajauciet ar samaltām pupiņām, pielieciet kapātas dilles un pētersīļus.
Kāposta lapas pildiet ar pildījumu un uzlokiet, ievietojiet vārīšanai sagatavotajā ūdenī, starp tīteņiem lieciet kaltētas paprikas gabaliņus. Sajauciet tomātu pastu ar ūdeni,sāli un cukuru, lejiet uz tīteņiem.
Vāriet tos uz lēnas uguns.
Sastāvdaļas
300 g pupiņu
300-400 g kāpostu lapu
100 g sīpolu
80 g tomātu pastas
80-100 g sviesta
kaltēta paprika
malti sarkanie pipari
cukurs
sāls
zaļumi
-->
Pagatavošana
1 min.1 min.
Kāpostu apvāriet ūdenī, kuram pievienots sāls, atdaliet kāpostam lapas biezās dzīslainās vietas nogrieziet plānākas.
Pupiņas izvāriet ūdenī, kuram pievienots sāls, atdaliet, noteciniet un samaliet. Sīpolus sagrieziet, apbrūniniet sviestā, pieberiet sāli, pievienojiet sarkanos piparus, sajauciet ar samaltām pupiņām, pielieciet kapātas dilles un pētersīļus.
Kāposta lapas pildiet ar pildījumu un uzlokiet, ievietojiet vārīšanai sagatavotajā ūdenī, starp tīteņiem lieciet kaltētas paprikas gabaliņus. Sajauciet tomātu pastu ar ūdeni,sāli un cukuru, lejiet uz tīteņiem.
Vāriet tos uz lēnas uguns.
Komentāri
Pievienot komentāru
Jaunumi
Jānis Blūms: neatbalstu diētas, ne arī vegānu uzturu. Jāēd sabalansēti, pārspīlēt nevajag
Vēl nebijis burziņš Centrāltirgū - jaunatvērtais Gastro Tirgus! Skaidrojam, cik kas maksā
Šī vietne izmanto sīkdatnes (cookies angļu val.), lai analizētu mūsu datplūsmu, uzlabotu satura kvalitāti, pielāgotu saturu lietotāju vajadzībām un optimizētu tās darbību. Sīkdatnes mūsu vietā un tikai atbilstoši norādītajiem mērķiem var pārvaldīt arī mūsu sadarbības partneri (trešās personas – datu apstrādātāji (operatori), piemēram, Google Analytics)
Sīkāk par sīkdatnēm un to dzēšanu lasi šeit
>
Komentāri