Vistas fileja ar burkāniem un sīpoliem

Sastāvdaļas

  • 600 g- vistas vilejas (4 gab.)
  • 3 gab. burkāni
  • 3 gab. sīpoli
  • 4 daiviņas ķiploku
  • Pētersīlis
  • Dilles
  • Pipari, laurlapa, kubiņi, krējums

Pagatavošana

40 min.
  1. Sagriežm vistas gab. kubiciņos, sakriežam burkānus, sīpolus un ķiplokus
  2. uz pannas apcepam - burkanus
  3. brūnganus iemetam katliņā kur ir ūdens kāda glāzīte un samesti ķiploki, pēc tam sīpolus apcepam un arī ieberam katliņā. pēc tam vistas gabalinus apcepam brūnganus. un ar pievienojam katliņā. tas viss vārās uz lēnas uguns.pievienojam garshvielas un kad jūtam kad gatavs pievienojam krējumu . pats galvenais kas dod fantastisku garšu ir pievienot pētersīli un dilles - svaigus. un atļauj 5 mun tam ievilkties. - GATAVS pasniedz ar vārītiem krtupeļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi