Vistiņa ar sēnēm ķirbī

Sastāvdaļas

  • 500 -800 g vistas fileja vai cita vistas gaļa
  • Neliels ķirbis
  • 300 -500 g šampinjoni vai citas sēnes
  • 4 -6 speķa šķēlītes
  • 2 -4 sīpoli
  • 8 ķiploka daiviņas
  • 200 -400 g svaigs krējums
  • Garšvielas
  • Taukvielas cepšanai

Pagatavošana

90 min.
  1. Pārgriež nelielu ķirbi uz pusēm un izņem mīksto vidu;
  2. ķirbja iekšpusi izkaisa ar citronpipariem un sāli, bet ārpusi ietauko ar sviestu;
  3. uz pannas apcep vistas gaļu;
  4. atsevišķi apcep smalki sagrieztus sīpolus, ķiplokus un sēnes; pieliek apceptos vistas gaļas gabaliņus pārlej ar saldo krējumu, pievieno garšvielas, samaisa;
  5. pannas saturu liek ķirbītī, pārklāj ar speķa šķēlītēm;
  6. pildīto ķirbīti liek cepešpannā (pannā ielej nedaudz ūdens) un liek cepties 180 -200 grādu temperatūrā apmēram stundu.
  7. Labu apetīti! Netradicionāli, bet ļoti garšīgi!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi