Kraukšķīgais lasis

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Lasša fileja 300 gr
  • Kukurūzas milti
  • Zemesriekstu eļļa
  • Sezama eļļa
  • ¼ čili pāksts
  • Ingvera sakne
  • Ķiploka daiviņa
  • Zaļumi (loki, piparmētra)
  • Sojas mērce

Pagatavošana

15 min.
  1. Lasi sagriež gabaliņos,apkaisa ar mazliet sāls un mmaltiem melnajiem pipariem un apviļā kukurūzas miltos. Liek cepties sakarsētā eļļā. Lej vienu daļu zemesriekstu eļļu un vienu daļu sezama eļļu (var būt arī cita eļļa). Cep apmēram 3-4 min vokpannā. Kad lasis brūns noņem no pannas un liek šķīvī. Vokpannā (ņem eļļu tādu pašu kā lasim) apcep ķiploku (sagriezts šķēlītēs) un ingvera sakni, pievieno sīki sagrieztu čili, lokus un nedaudz sojas mērci. Kad mērcīte gatava pārlej pāri lasim un pārkaisa ar sasmalcinātu piparmētru. Lai labi garšo!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi