Grilēta cūkgaļas karbonāde ar kauliņu

Kolekcijas: Grila ēdienu

Sastāvdaļas

  • 300 g cūkgaļas karbonādes ar kaulu
  • 75 g marinādes ar medu
  • 200 g olīveļļas
  • 1 sīpols
  • 1 ķiploks
  • 1 sarkanais asais pipars svaigs timiāns un rozmarīns

Pagatavošana

1 min.
  1. Cūkgaļu iesmērē ar olīveļļu un medus marinādi, ievieto gaļu polietilēna maisā un tur ledusskapī vismaz divas stundas.
  2. Pēc divām stundām izņem no maisa un nosusina ar salveti.
  3. Cūkgaļu kopā ar sīpolu un pārgrieztu ķiploku grilē 2500C 25 minūtes. Cepšanas laikā gaļu un dārzeņus divreiz apsmērē ar olīveļļu.
  4. Pasniedz kopā ar dārzeņiem un svaigu timiānu un rozmarīnu.

Komentāri

madry 2012. gada 2. jūnijs 08:59
Lieti, padomā ar galwu... 250grādos var izkust iesmi???
nu cilvēkam gadījās drukas kļūdiņa... ja uzmanīgi palasa, tad saprot ka runa ir par 250 grādiem...


P.S. recepte ir tiešām laba. uztaisīju.. mcaaa... viesi pat pirkstus laizīja...
Lietis 2011. gada 14. jūnijs 20:44
Grilēt pie tādas temperetūras 25 min. ir pilnīgi lieki jo pēc 1 min izkusīs iesmi

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi