Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Liellopu gaļa steika stilā

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 kg.liellopu gaļa
  • Olīveļļa
  • Čillī pipari
  • 5 piparu maisījums
  • Liellopu piedeva grilam
  • Kopējā gaļas ēdienu piedeva
  • Sojas mērce(gaišā un tumšā)
  • Medus
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

120 min.
  1. Liellopu gaļu sagriež apm.3cm.biezās šķēlēs, katru gabalu apziež ar olīveļlu.Visas garšvielas sajauc kopā un ar tām bagātīgi apsmērē gaļu.Apslaka gaļas gabalus no abām pusēm ar sojas mērci, gan gaišo gan tumšo.Katru gabalu no vienas puses apsmērē ar tējkaroti medus.Sāls šajā receptē nav dota un tā nav vajadzīga.Šādi sagatavotu gaļu,saliek traukā uz nakti iemarinēties.Var cept ietinot katru gabaliņu folijā,bet labāk sautējamā pīlē pārlejot to ar marinādi kas radusies gaļu marinējot un nedaudz ūdens.Liek cepeškrāsnī 200grādu t. un cep 2st.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Bagātīgā melleņu siera kūka

Bagātīgā melleņu siera kūka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas