Makaroni ar apelsīniem un lasi

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 1 ķiploka daiviņa
  • Ingvera gabaliņā
  • 1 ēdk eļļas
  • 2 apelsīnu sula
  • 500 g laša
  • 250 g augu krējuma (7% tauku)
  • Sāls un pipari
  • Svaigs koriandrs
  • 400 g makaronu

Pagatavošana

15 min.
  1. Izvāra makaronus.
  2. nomizo ķiploku un ingveru. Sagriež tos šķēlītēs un ātri apcep eļļā.
  3. Pielej apelsīnu sulu un vāra apmēram 5 minūtes.
  4. Izvelk laša filejai asakas, novelk ādu un sagriež lasi pirksta platuma gabaliņos.
  5. Pievieno mērcei augu krējumu, uzvāra un beigās ieliek laša gabaliņus.
  6. Pievieno sāli un piparus, rotā ar svaigu koriandru un pasniedz ar vārītiem makaroniem.

Komentāri

kalnins janis 2009. gada 28. maijs 19:10
man negarsoja, ingvers negaja klat un vini palika tadi zlaganigi

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi