Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Brokastis Panēti baklažāni

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 baklažāni
  • 2 ēdk sāls
  • 2 olas
  • 1 ēdk pētersīļu
  • 1 saberzta ķiploka daiviņa
  • Paprikas pulveris
  • Kajennas pipari
  • Kurkuma
  • Sāls un melnie pipari
  • 100 g gīvmaizes
  • Sviests vai margarīns
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Sagriež baklažānus šķēlēs un apsāla no abām pusēm. Ļauj , lai sāls izvelk sulu no baklažāniem.
  2. Nosusina baklažāna šķēlītes ar papīru.
  3. Sakuļ olas, pievieno sasmalcinātus pētersīļus, sabersztu ķiploku un garšvielas.
  4. Apviļā baklažānus šķēlēs olu kultenī in pēctam rīvmaizē.
  5. Cep baklažāna šķāles uz pannas sviestā vai margarīnā, līdz tās ir skaisti zeltainas!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Bagātīgā melleņu siera kūka

Bagātīgā melleņu siera kūka

Brokastis

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas