Mandeļu kūka ar pildījumu

Sastāvdaļas

  • MĪKLAIi: 300g kviešu milti
  • 100 g sviesta vai margarīna
  • 150 g cukura
  • 2 olu dzeltenumi
  • Sāls
  • Rīvēta citronu miziņa
  • VIRSAI: 150g mandeļu milti
  • 150 g cukura
  • 100 g saldā krējuma
  • 2 olu dzeltenumi
  • 4 olu baltumi
  • ½ apelsīna sula
  • Plūmes vai nektarīni

Pagatavošana

1 min.
  1. samaisa mīlkas izejvielas kopā un ieliek mīiklu uz brīdi ledusskapī.
  2. Izveltnē no mīklas paplānu, apaļu plāksni, apmēram 30cm diametrā.
  3. Ietauko sagalāmu veidni (25cm diametrā) un izoderē to ar mīklu.
  4. Samaisa mandeļu miltus, cukuru, olu dzeltenumus, krējumu un apelsīna sulu.
  5. Saputo olu baltumus un pievieno putas dzeltenumu masai.
  6. Lej pildījumu veidnē uz mūklas un cep kūku cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā 30-40 minūtes.
  7. Rotā atdzisušo kūku ar pūdercuku un svaigiem augļiem!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi