Citronu deserts „selga

Sastāvdaļas

  • 200 g cepumu „Selga”
  • 30 g želatīna
  • 200 g biezpiena
  • 400 g. saldā krējuma
  • 3 -4 ēd. kar. krējuma
  • 4 ēd. kar. cukura
  • 1 citrons
  • Vaniļas cukurs pēc garšas

Pagatavošana

1 min.
  1. Citrona sulu atšķaida ar 300 ml vārīta ūdens. Pieliek cukuru pēc garšas. Pievieno pusi no sagatavotā želatīna, ielej formā un atdzesē.
  2. Saldo krējumu saputo ar cukuru un vaniļas cukuru. Cepumus sasmalcina, samaisa ar biezpienu, krējumu un 1 ēd. karoti cukura. Pievieno putukrējumu. Otro želantīna daļu pievieno masai. Masu iecilā uz pirmā slāņa formā, atdzesē. Dekorē pēc izvēles.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi