Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Liellopa gaļas fileja ar baravikām un čili mērci

Liellopa gaļas fileja ar baravikām un čili mērci

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 400 g liellopu filejas
  • 200 g baraviku
  • 1 sīpols
  • Piecu piparu maisījums
  • 20 g olīveļļas
  • Mērcei:
  • 100 g tomātu mērces
  • 20 g olīveļļas
  • 10 g medus
  • 20 g balzamiko etiķa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

80 min.
  1. Liellopu gaļu apsmērē ar piparu maisījumu un olīveļļu, atstāj ievilkties vismaz pusstundu. Cep pannā kopā ar baraviku galviņām.
  2. Tad sagriež strēmelēs un apcep, pēc brīža pievieno palielos gabalos sagrieztas baravikas un smalkāk sagrieztu sīpolu.
  3. Kad viss kopā kādu laiku cepies, pievieno visas mērces sastāvdaļas, samaisa un ļauj visam kopā pasutināties.

    Lai labi garšo!
    Kad viss kopā kādu laiku cepies, pievieno visas mērces sastā...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Frikadeļu zupa ar zaļajiem zirnīšiem un puķkāpostiem

Frikadeļu zupa ar zaļajiem zirnīšiem un puķkāpostiem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas