Liellopa gaļas fileja ar baravikām un čili mērci

Liellopa gaļas fileja ar baravikām un čili mērci
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 400 g liellopu filejas
  • 200 g baraviku
  • 1 sīpols
  • Piecu piparu maisījums
  • 20 g olīveļļas
  • Mērcei:
  • 100 g tomātu mērces
  • 20 g olīveļļas
  • 10 g medus
  • 20 g balzamiko etiķa

Pagatavošana

80 min.
  1. Liellopu gaļu apsmērē ar piparu maisījumu un olīveļļu, atstāj ievilkties vismaz pusstundu. Cep pannā kopā ar baraviku galviņām.
  2. Tad sagriež strēmelēs un apcep, pēc brīža pievieno palielos gabalos sagrieztas baravikas un smalkāk sagrieztu sīpolu.
  3. Kad viss kopā kādu laiku cepies, pievieno visas mērces sastāvdaļas, samaisa un ļauj visam kopā pasutināties.

    Lai labi garšo!
    Kad viss kopā kādu laiku cepies, pievieno visas mērces sastā...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni