Šokolādes kūka ar datelēm

Sastāvdaļas

  • 200 g sviesta
  • 1 glāze dateļu
  • ¾ tējk. sodas
  • 200 g cukura
  • 2 ēd. k. kakao pulvera
  • 2 olas
  • 2 glāzes miltu
  • 1 tējk. sodas
  • ½ tējk. sāls
  • 1 tējk. vaniļas cukura
  • Rieksti
  • 1 tāfelīte melnās šokolādes

Pagatavošana

1 min.
  1. Sagriež dateles un aplej ar karstu ūdeni. Ūdenim pievieno sodu (¾ tējk.). Liek atdzesēties, kad dateles uzbriedušas ūdeni nolej. Sajauc sviestu, cukuru un kakao pulveri, tad pievieno olas un dateles. Pievieno miltus, sodu, sāli un vaniļas cukuru. Kārtīgi samaisa. Masu liek silikona veidnē. Riekstus nedaudz sasmalcina un šokolādi sadrupina mazos gabaliņos, bet nesarīvē un tad pārkaisa pāri masai. Masai var pārkaisīt pāri arī nedaudz cukuru. Cep 2000C apmēram 40-45 min.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi