Krāsnī cepti tomāti ar sieru

Sastāvdaļas

  • 8 vidēji lieli tomāti
  • 4 ed.karotes olīveļļa
  • 4 ed.karotes milti
  • 500 ml piena
  • 125 g sarīvēta siera
  • 1 ed.karote smalki sakapāti zaļumi
  • Sāls, pipari

Pagatavošana

45 min.
  1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem
  2. Tomātus pārgriež uz pusēm, mazlie saspiež un izņem sēklas liek karstumizturīgā traukā, apslaka ar 1 ed.k. eļļas, uzber sāli, piparus un zaļumus. Cep 20 min.
  3. mazā katliņā uzkarsē pārējo ēļļu, pieber miltus un maisa, kamēr masa sabiezē.
  4. lēni maisot pielej pienu un maisa līdz masa paliek vēl viendabīgāka un blīvāka.
  5. Pieber sāli, piparus un sarīvēto sieru.
  6. Tomātus piepilda ar siera masu un cep vēl 20 min., līdz siers apbrūnē..

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi