Rīsu un kakao biezputra

Sastāvdaļas

  • 200 g rīsu
  • ¾ l piena
  • 100 g cukura
  • Sāls
  • 2 ēd.k. kakao
  • 200 g putukrējuma
  • Vaniļa

Pagatavošana

1 min.
  1. Nomazgātus rīsus liek vārīties, pārlejot ar verdošu pienu. Vēlams biezputru uzbiedināt, turot katlu karsta ūdens peldē vai cepeškrāsnī. Kad rīsi mīksti, pievieno sāli un ar cukuru samaisītu kakao, uzvāra, biezputru izlej ar eļļu vai sviestuietaukotās veidnēs un atdzesē. Pasniedz ar saputotu krējuma piedevu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi