Aprikožu dendijs

Sastāvdaļas

  • 250 g sulīgu aprikožu
  • 2 ēd.k citrona sulas
  • 1 ēd.k. apelsīnu ziedu medus
  • 300 ml piena
  • Grauzdētas mandeles apkaisīšanai

Pagatavošana

15 min.
  1. Aprikozes pārgriež un izņem kauliņus.Augļu pusītes samaļ kopā ar citrona sulu un medu, pielej pienu un saputo.Lej divās glāzēs un pārkaisa ar mandeļu skaidiņām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Dzērieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi