Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Dzērieni Aprikožu dendijs

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 250 g sulīgu aprikožu
  • 2 ēd.k citrona sulas
  • 1 ēd.k. apelsīnu ziedu medus
  • 300 ml piena
  • Grauzdētas mandeles apkaisīšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

15 min.
  1. Aprikozes pārgriež un izņem kauliņus.Augļu pusītes samaļ kopā ar citrona sulu un medu, pielej pienu un saputo.Lej divās glāzēs un pārkaisa ar mandeļu skaidiņām.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Lētās kotletes ar "ķieģelīti" un sīpoliem

Lētās kotletes ar "ķieģelīti" un sīpoliem

Dzērieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas