Sarkstošā jaunava

Sastāvdaļas

  • 300 g ķiršu
  • 1 tējk. mandeļu biezeņa
  • 1 tējk. citrona sulas
  • 1 šķēlīte pumpurniķeļa
  • ¼ piena
  • 2 ēd.k. putukrējuma
  • Porainā šokolāde apkaisīšanai

Pagatavošana

15 min.
  1. Ķiršus nomazgā,izņem kauliņus un izspiež.Sulu kopā ar mandeļu masu,citrona sulu,sadrupinātu pumpurniķeli un pienu mikserī samaisa un salej 2 glāzēs. Dzērienu,ja vēlas var rotāt ar putukrējumu un sarīvētu poraino šokolādi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Dzērieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi