Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Steiks kristīnes gaumē

2006. gada 19. decembris
Foto: Kristīne Voitiņa
Pagatavošana
10 min
1. Liellopa filejas resnāko galu nogriež apm. uz 200-220g un nedaudzpret šķiedrām saplacina ar platu nazi,tad uztaisa "restīti" ( ar nazi iecērt svītriņas un tad apsmērē ar sinepēm. Sakarsē karstu pannu bez taukvielām un uzmet gaļu lai apdeg drusku no abām pusēm,tad uzlej uz pannas drusku eļļas un sāk cepšanu no abām pusēm,uzkaisot garšvielu uz tās puses,kura ir augšpusē,kad apgriež otrādi,protams,uzber otrai pusei ar!.....atkarībā no tā,kādu gatavības pakāpi vēlas. Tad uzpilina drusku soju,uzlej drusku sarkanvīnu un uzliek vāku un pusminūti uzsautā...ir labais!!!
Uz augšu