Gaļa uz iesmiņiem

Kolekcijas: Grila ēdienu

Sastāvdaļas

  • 150 g liellopu filejas vai cūkas kakla karbonādes
  • 1 sīpols
  • Pikantai gaļas marinādei: 1 ķiploka daiviņa
  • 5 g pētersīļu
  • 5 g sāls
  • 20 g citronu sulas 5 g kajēnas piparu

Pagatavošana

60 min.
  1. Traukā ieber sāli, citrona sulu un olīveļļu. Pievieno ķiploku spiedē saspiestus ķiplokus, sīki sagrieztus pētersīļus un kajēnas piparus. Visu samaisa. Gatavā marinādē liek gaļu. Marinē to vismaz 6 h. Pēc tam gaļu uzdur uz iesmiņiem, starp gaļas gabaliņiem liek sīpola ripiņas un cep uz grila. Pasniedz ar svaigām salātu lapām un citrona šķēli.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi