Mednieku salāti

Sastāvdaļas

  • 500 gr liellopa aknas
  • Eļļa cepšanai
  • 2 sīpoli'
  • 3 -4 marinēti gurķi(var arī vairāk)
  • Tomātu mērce vai kečups
  • Majonēze
  • Sāls,maltie pipari

Pagatavošana

30 min.
  1. Aknas sagriež nelielos gabaliņos
  2. Apcep eļļā kamēr paliek smuki brūnas,nesāla
  3. Sagriež sīpolu,gurķīšus
  4. Aknas atdzesē,liek bļodā,pievieno sagrieztos sīpolus un gurķus,2-3 karotes tomātu mērces,2-3 karotes majonēzes,pievieno sāli un piparus,samaisa...
  5. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi