Dhaal (lēcu zupa)

5 1

Sastāvdaļas

  • 4 glāzes dažādu krāsu lēcu
  • Gabaliņš sviesta (apm. 50 g)
  • 1 ķiploku galviņa
  • 3 -4 ēdamkarotes Garam Masala garšvielu maisījuma
  • 2 glāzes piena

Pagatavošana

50 min.
  1. Lēcas pirms vārīšanas kārtīgi izmērcē. Pārliek katlā, pārlej ūdeni, uzvāra, tad turpina vārīt uz lēnas uguns. Sasmalcina ķiploku. Samaisa ar Garam Masala. Pannā izkausē sviestu un uz vidējas uguns apcep ķiploku un garšvielas, līdz maisījums kļūst tumši brūns. Pievieno lēcām un turpina vārīt 30 minūtes. Pielej pienu un turpina vārīt vēl 10 minūtes.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas