Tītara gaļas gulašs ķiploku mērcē

3 1

Sastāvdaļas

  • 500 g tītara gaļas filejas
  • 40 g sviesta
  • 3 ķiploku daiviņas
  • 2 ēdamkarotes pētersīļu,malti melnie pipari,sāls

Pagatavošana

25 min.
  1. Tītara gaļas fileju sagrieziet rupjos stienīšos,apbārstiet ar melnajiem pipariem un sāli.Cepešpannā izkausējiet pusi sviesta un cepiet gaļu,līdz tā glīti apbrūnēs.
  2. Sagrūstus(sasmalcināti) ķiplokus sajauciet ar sasmalcinātiem pētersīļiem.Izkausējiet atlikušo sviestu un apbrūniniet tajā šo garšvielu maisījumu.Pārlejiet tītara gaļu ar mērci un tūlīt pasniedziet.

Komentāri

sanitai 2013. gada 20. janvāris 17:02
lielai daļai cilvēku sīpoli nepieder pie ēdamlietām
Sanita 2011. gada 11. septembris 17:42
Lai to nosauktu par gulasu,pietrukst sipolu....
Elina 2009. gada 21. septembris 21:36
Manuprāt lai sauktu šo ēdienu par gulašū pietrūkst krēmīgas mērces. Tomēr neskatoties uz to garša bija ļoti laba, bet drīzāķ šim ēdienam nosaukumu varētu dot "tītara gaļa ar ķiplokiem"

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni