Zivs ar kartupeļu garozu

Sastāvdaļas

  • 3 -4 zivs gabaliņu
  • 100 g šampinjonu
  • 2 lieli kartupeļi
  • 1 sīpols
  • 1 ola
  • 200 g saldā krējuma
  • Šķipsniņa citronpiparu
  • Malti melnie pipari un sāls

Pagatavošana

50 min.
  1. zivi notīriet (ja ir fileja tad tikai nosusiniet),nosusiniet un apbārstiet argaršvielām.Kartupeļus smalki sarīvējiet,sajauciet ar olu un garšvielām.Cepešpannā lieciet pa vienai ēdamkarotei rīvētu kartupeļu,pa virsu zivs gabaliņus un atkal rīvētus kartupeļus,apcepiet no abām pusēm.
  2. Sīpolu un šampinjonus sagrieziet,apbrūniniet(uz pannas) un pielejiet saldo krējumu.Mērcei pievienojiet garšvielas un maisot karsējiet,līdz tā sabiezē.
  3. Gatavu zivi ar kartupeļu garoziņu pārlejiet ar mērci un pasniedziet galdā.
  4. Garšīgi

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi