Sātīgā kukurūzas zupa

Sastāvdaļas

  • 1 kārba kukurūzas
  • Piens
  • 2 ēdamkarotes sviesta
  • Kartupeļu pārslas (var būt sausais kartupeļu biezputras maisījums)
  • 100 g žāvētas cūkas krūtiņas (bez kaula)
  • 2 sīpoli
  • Sāls un pipari pēc vajadzības

Pagatavošana

30 min.
  1. Sasmalcina sīpolus un apcep tos sviestā, līdz tie kļūst zeltaini. Pievieno un nedaudz apcep iepriekš nosusinātu kukurūzu. Pārliek saceptos sīpolus un kukurūzu katlā. Krūtiņu sagriež plānās šķēlēs, nedaudz apcep, sasmalcina un arī ieber katlā. Pielej pienu (tik daudz, cik daudz zupas gribas) un pieber kartupeļu pārslas (apmēram pusglāzi, bet ja gribas biezāku, tad vairāk) un brīdi pa brīdim pamaisot vāra, līdz zupa sāk biezēt. Ja vajag, beigās pieber sāli un piparus.
  2. Varbūt sastāvdaļu salikums nav mums ierasts, bez zupa līdz šim visiem, kas to ēduši, ir likusies garšīga.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi