Gaisīgās vēja kūkas

2005. gada 6. aprīlis
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
40 min
1. Ūdeni ar sviestu savāra kopā, iekuļ divas glāzes miltu.
2. Pēc tam noņem no uguns un 4-5 minūtes kuļot atdzesē.
3. Pēc tam mīklā pa vienai iekuļ 8 olas.
4. Ar speciālo tortes tūtu spiež uz paplātes formiņas. Cep 10 minūtes 220 grādos - svarīgi nevirināt krāsns durtiņas. Tad vēl 10 minūtes 180 grādos.
5. Pildījumam sakuļ biezpienu ar putukrējumu vai krējumu, cukuru un vaniļu pēc garšas.
6. Ar nazi iegriež (nepārgriežot), iepilda krēmu. Pārkaisa ar pūdercukuru, ja vēlas.

Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu